Uloga u mjuziklu 'Jadnici' krajem prošle godine natjerala je vlasnika najmišićavijeg holivudskog torza Hugha Jackmana, da umjesto bildanja tijela nabilda glasnice, jer uloga zatvorenika Jeana Veljana zahtjevala je izrazite glasovne mogućnosti. No povratak svakodnevnim navikama koje uključuju trčanje i vježbanje u teretani ovaj holivudski šarmer nije zapostavio, pri čemu dopušta brojnim obožavateljicama da i dalje uživaju u inspirirajućem pogledu na tijelo bez mane

Da mišići kojima je zaslužio status najpoželjnijeg holivudskog torza tu nisu slučajno, dokazuje i režim koji Hugh Jackman svakodnevno provodi za očuvanje svog tijela.

Hugh Jackman strogim režimom vježbanja i prehrane održava tijelo za kojim uzdišu žene diljem svijeta

>>Tko je najseksi muškarac svih vremena?

Ustajanje svako jutro u 5.45 kako bi otrčao u teretanu, 50-minutno vježbanje, trčanje na povratku kuću i popodnevno izbjegavanje ugljikohdrata strogi je način života koji već godinama prakticira.

>>Hugh Jackman: Što je stariji to je bolji!

Rezultat je savršeno oblikovano i mišićima jasno definiran i najmanji dio tijela za kojim lude žene diljem svijeta, a kojima prizor ovog muškarca zaraznog osmijeha, čelične volje i upornosti može poslužiti i kao motivator za trenutak vječnog odgađanja vježbanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju