Posljednji posjet Hugh Jackmana Japanu obilježila je priča o njegovom posjetu spa centru u kojem je okupljene ostavio u čudu zbog otkrivanja intimnih dijelova tijela. Hoće li i njegov ponovljeni posjet zemlji izlazećeg sunca završiti sličnom dogodovštinom saznat ćemo za koji dan, ali ono što je sigurno jest da je u zračnu luku u Japanu stigao s velikim smiješkom i zgodniji nego ikada prije

Tijekom posljednjeg posjeta Japanu Hugh Jackman je posjetio spa centra u kojem se relaksirao koristeći masažu, saunu i ostale metode opuštanja. No, prilikom njegovog posjeta centru ostali su posjetitelji bili zbunjeni i uznemireni jer je glumac šetao gol.

'Ručnik koji sam dobio iskoristio sam za umakanje u hladnu vodu
kako bih se osvježio, ali sam primijetio da me svi čudno gledaju.

U crnoj majici koja je jasno oslikavala njegov torzo te s avijatičarskim sunčanim naočalama, glumac je opravdao svoju titulu jednog od najseksepilnijih muškaraca

Bilo mi je neugodno dok mi u jednom trenutku nije jedan posjetitelj prstom pokazao na moje genitalije. Tada sam shvatio za što je ručnik namijenjen, sat vremena nakon što sam paradirao gol s ručnikom u jednoj i pivom u drugoj ruci' objasnio je tada filmski Wolverine.

Premda je tradicionalnim Japancima tom prilikom pružio neugodno spa iskustvo, njegov dolazak u zračnu luku u japanski grad Chiba izazvao je oduševljenje okupljenih obožavateljica.

U crnoj majici koja je jasno oslikavala njegov torzo te s avijatičarskim sunčanim naočalama glumac je opravdao svoju višegodišnju titulu jednog od najseksepilnijih muškaraca na svijetu. Blistavi osmijeh i pristupačnost kojom se družio s obožavateljicama, dodatni su razlozi zbog kojih bismo ga voljeli susresti u spa centru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju