Jennifer Lopez i njezina imenjakinja Jennifer Aniston jedne su od ljepotica čijem se lijepom licu, savršenom tenu i besprijekornoj kosi divimo svaki puta kada se pojave na crvenom tepihu. No riječ je samo o beauty makeoveru ispod kojeg se kriju obične, ali lijepe žene sa svim svojim manama i vrlinama

Iako poznate zvijezde poput Jennifer Lopez i njene imenjakinje Jennifer Aniston krasi prirodna ljepota ona za showbiz svijet nikako nije dovoljna.

Ljepotice koje svojim talentom za glazbu i glumu osvajaju na prvu na crvenom tepihu viđamo maksimalno dotjerane, a kako bi zablistale na javnim događanjima provode sate u frizerskim i beauty salonima gdje na njihovom izgledu rade čitavi timovi najvećih profesionalaca.

>> Bez 'maske': Još jedna neprepoznatljiva ljepotica bez šminke

Rezultat je, naravno, savršen ten, besprijekorno lice i kosa o kakvoj sanja svaka žena. No da je riječ samo o dobrom makeoveru te da one i bez' maske' itekako mogu izgledati lijepo dokazale su nam paparazzi fotografije koje otkrivaju njihovo pravo lice.

>> Katy Perry neprepoznatljiva bez šminke

S obzirom da nitko nije savršen, sitnice poput prištića, razbarušene kose ili pak masne kože nikako nisu mane već samo dokaz kako i najveće zvijezde na kraju dana postaju 'obične' žene.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju