Da je Jane Fonda tvrd 'orah' dokazuju nove fotografije sa seta televizijske serije Grace i Frankie na kojem je vidljivo da trpi bolove za potrebe snimanja. Dok kamera ne snima, glumačka baka odmara nogu u pomičnom gipsu za nogu koji upućuje na iščašenje zglobova i velike bolove

Fotografi su uhvatili poznatu glumačku baku na snimanju tv serije Grace i Frankie u Malibuu, u uskim crnim hlačama i smeđoj majici koji su naglašavali fantastično tijelo i formu na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i dvostruko mlađe kolegice.

Glumica stara 76 godina tijekom snimanja scene nosila je jednostavne natikače na bosu nogu, a u predasima pomični utor za nogu koji joj je pomogao da stabilizira očigledno bolan zglob.

Jane Fonda potječe iz poznate glumačke obitelji, a tijekom plodne karijere nametnula se kao i istaknuta politička aktivistica, model te instruktorica fitnessa i aerobika.

Nikoga nije začudila odlično tijelo američke glumice, niti njena jaka volja da do kraja profesionalno odradi svoj posao.

U našoj galeriji pogledajte i druge glumačke bake koje krase modne magazine, rade u Hollywoodu (ili u Hrvatskoj!) i u trećoj životnoj dobi.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju