Ona definitivno nije planirala biti fotografirana! Poznata p.r.i.j.a.t.e.lj.i.c.a odlučila je priuštiti si malo klasičnog opuštanja u omiljenom wellnessu, pa se nije zamarala s modnim odabirom, visokim petama, šminkom ni frizurom

Prirodne ljepotice uistinu mogu odjenuti što god požele, i u javnosti se pojaviti bez šminke, pa opet izgledati fantastično. Najbolji primjer za to je 45 godina stara Jennifer Aniston, koja i u kratkim traper hlačicama, običnoj majici i japankama iz supermarketa izgleda fantastično.

Poznata glumica nije se trudila aplicirati šminku na svoje besprijekorno lice, već ga je djelomično zaklonila velikim sunčanim naočalama, a kosu je opušteno svezala u visoki konjski repić.

Fotografi su je uhvatili kako u društvu tjelohranitelja pokušava neopaženo se uvući u omiljeni centar za uljepšavanje na Beverly Hillysu.

Jennifer je odlučila uzeti kratki predah od užurbanog rasporeda. Nedavno je završila sa snimanjem drame Cake u režiji Daniela Barnza, a ove godine gledat ćemo u nastavku popularne komedije Kako se riješiti šefa.

I druga ležerna izdanja popularne prijateljice pogledajte u našoj fotogaleriji: 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju