Jennifer Aniston neokrunjena je holivudska vlasnica najljepših nogu koje ne propušta istaknuti uvijek jednostavnim, ali sofisticiranim izborom odjeće. Malu crnu haljinu odabrala je za crveni tepih i, nakon dugo vremena, prvu javnu šetnju sa zaručnikom Justinom Therouxom

Justin Theroux holivudski je opasni dečko kojeg je osim talenta, veza s najpoznatijom TV prijateljicom Jennifer Aniston pogurala prema vratima slave. Crnokosi ljepotan trenutno je glavna zvijezda HBO-ove drame 'The Leftovers'.

Na crvenom tepihu premijere uoči emitiranja prve sezone serije, neminovna je bila šetnja zaljubljenog para kojeg mediji od početka veze razdvajaju i žene. Posljednja šuškanja o prekidu zaruka Justin i Jennifer prisnim su poziranjem opovrgnuli, a Jennifer je za posebnu večer ostala vjerna svom sofisticiranom i elegantnom izgledu.

Jednostavna crna haljina dužine do sredine bedara pažnju je usmjerila na adut glumice, njegovane i čvrste noge za glam šetnju istaknute YSL štiklama posutim stotinama kristalića.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju