Zbog svog izazovnog tijela i to prije svega bokova i bedara, Jennifer Lopez smatra se jednom od najsekepilnijih žena na svijetu. Njih je u punoj raskoši pokazala na festivalu održanom u Hyde Parku te svojim primjerom potvrdila da je samopouzdanje jača karta od konfekcijskog broja na koju trebaju igrati sve žene

Jedna od izvođačica na Barclaycard British Summertime u londonskom Hyde Parku bila je i Jennifer Lopez. I tom je prilikom pružila publici energičan i efektan nastup čemu je svakako doprinio i njezin upečatljiv futuristički seksi kostim u kojem se mnoge žene ni u snovima ne bi imale hrabrosti zamisliti.

Prepreku bi za ovakav visoko rezani triko pronalazile u svojim nogama i bedrima, no obujam bedara popularne pjevačice nipošto ne ulazi u kategoriju vitkih pantera poput Naomi Campbell ili mršavica poput Kate Moss.

Ali samopouzdanje i treninzi koji će učvrstiti bedra, bez obzira na konfekcijski broj, ključni su faktori za ponosno pokazivanje tijela na način na koji to čini seksi pjevačica.

>> Jennifer Lopez: Znojem naglašeni trbušnjaci

Njezinu neustrašivost i dominaciju na sceni zapečatili su i šiljci na trikou, kao i epolete na ramenima ukrašene metalnim trakicama.

Samopouzdanje i treninzi koji će učvrstiti bedra, bez obzira na konfekcijski broj, ključni su faktori za pokazivanje tijela na način na koji to čini seksi pjevačica

Uz mrežaste čarape i plesanju prilagođene cipele s potpeticama te svjetlucavim kamenčićima optočen štap zauzela je londonsku pozornicu poput suverene vladarice.

No, zbog nastupa na rođendanskim i sličnim proslavama svjetskih vladara poznatih po diktatorskom vladanju pjevača je zaradila oštre kritike organizacije za ljudska prava.

Tako je Jenny iz kvarta svoje hitove izvodila za predsjednika Turmekistana Gurbangula Berdimuhamedova.

Na popisu moralno i političkih sumnjivih 'poslodavaca' su i Telman Ismailov, ruski oligarh optužen za korupciju te uzbekistanski poduzetnik Azam Aslonov koji ju je 2011. angažirao za vjenčanje svog sina. Za sporne nastupe pjevačica je navodno zaradila 10 milijuna dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju