Kada napravi stanku od svojih energičnih nastupa nabitima raskošnim izazovnim kostimima Jennifer Lopez transformira se u nježnu pozericu blagog izraza lica i stajlinga koji raskošne obline namjerno skriva. No ipak izdanje u bijeloj haljini nije aludiralo samo na smišljenu ulogu simpatične 'Jenny From The Block' nego sudeći po prstenu koji se sjaji na njezinoj ruci više kao 'test' na ulogu gospođe

Sjajni dijamantni prsten poseban je dodatak od kojeg se Jennifer Lopez ne odvaja otkako je proslavila 44. rođendan pa je time i potaknula glasine o njegovoj zaručničkoj namjeri koji bi bio kruna dvogodišnje veze s plesačem Casper Smithom.

Jennifer Lopez za javno događanje odabrala je bijelu haljinu Elie Saab vodećeg dizajnera luksuznih vjenčanica

>>Vjenčanice zbog kojih ćete pasti na guzu

A vrsna pozerica prstenu je dala na važnosti i stajlingom koji je aludirao kao test na bijelu boju budućih mladenki. Elie Saab haljina, inače vodećeg dizajnera luksuznih vjenčanica,  zatvorenog dekoltea s dodatkom čipke i A kroja raskošne obline ogrnula je u romantično izdanje kojem su duet pravile bijele salonke i jednako romantični slapovi pramenova.

>>eNVy room: Romantične vjenčanice kao iz filma

Hoće li se svadbena zvona u životu poznate zvijezde koja iza sebe već ima tri braka ponovno oglasiti tek je za nagađati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju