U svoju blistavu karijeru Jennifer Lopez sredinom godine nadodat će i uspjeh izvođača koji će svojim vokalom i energijom ujediniti milijunske nogometne fanatike. Naime pjevačica je vodeći vokal tria za službenu himnu Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu i najupečatljivija navijačica glazbenog spota čije se snimanje odvija na pješčanim plažama Floride

Pješčane plaže Floride poslužile su kao uvjerljiva scenografija za snimanje glazbenog spota službene himne Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu do kojeg nas dijeli manje od pola godine. 'We Are one' oživjeli su vokalnim i plesnim umijećem trio Jennifer Lopez, Pitbull i Claudia Leitte.

>>3 stila na koja Jennifer Lopez nikada ne bi pristala

Na plaži ispunjenoj brazilskim plesačicama i karakterističnim šarenilom pred panoom s 32 zastave država čije će boje braniti nogometne reprezentacije, stvorena je navijačka manija predvođena energičnom J.Lo.

Razbarušenih pramenova i make up-a s žarko istaknutim usnama, obučena u vruće hlačice i topić iscrtan šarenilom brazilskih boja Jennifer je dala do znanja kako će najuuvjerljivije opravdati očekivanja svih obožavatelja nogometa.

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju