Jessica Alba i Heidi Klum dvije su najeksponiranije holivudske mame, a pažnju osim uvijek stilski dotjeranim modnim kombinacijama, najčešće plijene kada su u društvu svojih najstarijih kćerkica

Dvije mame koje u celebrity svijetu svojom eksponiranošću zauzimaju vodeće pozicije su glumica Jessica Alba i bivša manekenka Heidi Klum. Svaki njihov izlazak u javnost s mališanima izgleda poput iscječka iz modnog časopisa u čijoj stilskoj priči su do posljednjeg detalja usklađene kombinacije mama i njihovih mini kopija.

>>Holivudske mame stvorile mini modne kopije

Jessica je sa svojom starijom kćerkicom Honor blagdansko vrijeme provela u šopingu, pažnju su plijenile sličnim stilskim izborom u kojem je riječ vodio jednostavan duet crne i bijele boje. Jessica obučena u komotnu kombinaciju parke, traperica i bijele majice, te malena mamina kopija u crnoj bluzi bijleog ovrtanika i suknjici do koljena.

Za svoju najstariju miljenicu i Heidi Klum odvaja posebno vrijeme. Plavokosa, visoka Leni sve više nalikuje mami a posebice kada se poigraju gotovo identičnim stajlinzima. U posljednjem u kojem je prevladala crna boja, Leni je u kopiranju mame posegnula i za istim ružem za usne.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju