Bijela košulja sa crnim točkicama priziva 50-te, a trapez hlače i platforme vraćaju u 70-te, desetljeća kojima se volimo vraćati u modnom svijetu. S time se slaže i Jessica Alba donoseći toj zanimljivoj modnoj slagalici i dozu zavođenja s grudnjakom čiji se obrisi jasno odaju ispod prozirne košulje

Jessica Alba još uvijek je najdraža slatkica Hollywooda kojoj se nikada ništa ne zamjera, jer njezino slatko lice razoružava 'opasne' redatelje poput Roberta Rodrigeza te publiku spremnu negirati eventualne loše kritike.

Jedno od najvećih pluseva Jessice Albe izdvaja se njezin smisao za modu

Njezinom imidžu uzorne i osviještene žene majke u prilog ide i zeleni način života koja je promovira i linijom ekološki prihvatljivih sredstava za čišćenje domaćinstva koja u imenu donosi iskrenost te asocira na ime njezine kćerkice – 'Honest'.

A kao jedan od najvećih pluseva gotovo se uvijek izdvaja i smisao za modu kojeg demonstrira u prvim redovima revija najpoznatijih modnih dizajnera, ali i u privatno vrijeme rezervirano za udobnu odjeću prilagođenu svakodnevnim obavezama.

>> Eva Longoria: Bez grudnjaka, ali lukavo i s ukusom

No, da takva odjeća može biti izrazito šik i seksi uvjerila nas je i njezina kombinacija trapez traperica, platformi i široke prozirne bijele košulje sa crnim točkicama ispod kojih se nazirao običan bijeli grudnjak.

>> Britney Spears i Miranda Kerr: Riskanta igra s prozirnim bluzama

Premda je izvirivanje donjeg rublja ispod odjeće u većini modnih sudova velika osuda, kada je ono minimalističkog modela i lagano 'zaštićeno' širokim odjevnim komadom, pogotovo u ovako šarmantnom retro-hobbo zdanju, Jessica je uspjela izmamiti još jedan modni kompliment.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju