Uloga u filmu 'The Normal Heart' razlog je zbog kojeg se gotovo najmanje eksponirana holivudska glumica Julia Roberts odlučila na gostovanje u popularnom američkom showu. Obučena u jednostavan crni kombinezon pažnju je plijenila karizmom i ljepotom

Posljednjih godina, točnije otkako je zasnovala obitelj, oskarovka Julia Roberts svoja javna pojavljivanja svela je na minimum. Idiličan život s troje djece i suprugom kamermanom Dannyjem Moderom na farmi u Novom Meksiku zgodnoj glumici draži je od pompoznih holivudskih događanja.

A da minimalna eksponiranost nimalo nije umanjila entuzijazam medija i obožavatelja prema jednoj od najdražih im zvijezda pokazalo je i nedavno gostovanje Julie u talk showu Jimmija Falonea. Jednostavno i elegantno izdanje u crnom kombinezonu odalo je nenametljivo lice glumice koja svoj status ne održava mamcima pažnje poput golišavih krojeva usmjerenih na isticanje tjelesnih atributa.

Ipak adut koji uvijek rado ističe, njegovane i duge noge i ovoga su puta zabljesnule. Na vrućem stolcu popularnog voditelja, u sjedećoj pozi koju često nazivaju testom na celulit, Julia se pridružila rijetkim sretnicama čija su bedra cijepljena od omraženih rupica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju