Poput brojnih celebrtyja i Kima Kardashian je na Mačin dan na svojim društvenim mrežama podijelila nježnu fotografiju koja slavi majčinstvo. Uz sliku na kojoj se igra s malenom North 'vrijednu' preko milijun lajkova, poznata starleta je postavila sliku velikom mirisnog 'zida' izrađenog od bijelog i nježno ružičastog cvijeća kojeg je dobila od svog budućeg supruga Kanyje Westa

Ako nije objavljeno na Facebooku, Instagramu ili Twitteru nije se uopće niti dogodilo mišljenje je brojnih poznatih osoba koje svoj svaki privatni i profesionalni korak dijele sa stotinama tisuća fanova.

Jedna od predvodnica takve celebrity filozofije je Kim Kardashian, čija se karijera temelji kako na dobro promišljenim modnim kombinacijama tako i komunikaciji s medijima i prije svega društvenim mrežama.

Preko milijun lajkona na njezinim Instagram profilu osigurala joj je crno-bijela fotografija na kojoj se odjevena u bijelu haljinu s bisernim ukrasom igra s desetomjesečnom North West s popratnim tekstom u kojem kaže kako je kćerkica promijenila život na načine na koje nije mogla niti zamisliti.
'Biti majka je najljepši posao na svijetu' dodala je.

Njezinu ulogu majke slavio je i Kanye West poklonivši joj zid cvijeća izrađen od ruža, božura i hortenzija u bijeloj i nježno ružičastoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju