Posljednje pripreme za blagdansko druženje s obitelji, Ljupka Gojić je u Zagrebu obavljala sa svojom prijateljicom i četverogodišnjom kćerkicom Janom. Jedna od naših najuspješnijih manekenki u svom rodnom gradu izgledala je opušteno, ali odjevena trendi i bez greške kao da je na jednoj od vodećih svjetskih modnih pisti

Neuobičajno topao dan za jedan od najviše iščekivanih dana u godini, u centra Zagreba je izmamio veliki broj onih koji su obavljali posljednje božićne pripreme obilazeći trgovine i kupujući potrebne namirnice za obiteljski objed.

Badnjak je bio i idealan da za druženje s prijateljima uz čaj i kuhano vino te prepričavanje dogodovština godine za izmaku kao i razmjenjivanje želja za nadolazeću godinu.

Među njima je bila i Ljupka Gojić koja je s obitelji stigla iz Japana kako bi božićne blagdane provela s najbližima. Trideset i jednu godinu stara manekenka nije se opterećivala make-upom, zbog čega je izgledala mladolikije i opuštenije.

Kariranom jaknom,mini suknjom te rokerskim gležnjačama dodatno je 'podebljala' taj opušteni look i opet se izdvojila kao jedna od najprirodnijih i najljepših poznatih mama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju