Jennifer Garner i Ben Affleck svaki slobodan trenutak provode u obiteljskoj idili, a njihova djeca svakim danom sve očiglednije poprimaju sličnosti sa svojim slavnim roditeljima zbog čega ih je neodoljivo promatrati

Od trenutka kada svjetski slavne zvijezde postanu roditelji ne možemo se ne upitati kako će izgledati njihovi maleni nasljednici i hoće li i oni naslijediti talent i ljepotu svojih mame i tate.

Samuel, baš poput svoji sestrica neodoljivo podsjeća na slavnu mamu Jennifer garner

>>Jennifer Garner: 'Neopterećena' bedra kakvima trebamo težiti

A u obitelji glumaca Bena Afflecka i Jennifer Garner posve je očigledna dominantnost mame koja se zasada jasno ocrtava na licu 6 i pol godina stare Violet koja je naslijedila i mamine šarmantne 'rupice' na licu.

>>Najpoznatije klinke koje su 'povukle' tatine gene


Mlađa kćerkica Seraphine najbolje je 'uzela' i do mame i tate dok je plavokosi dječačić 6 mjeseci star Samuel već na prvi pogled pravi mamin sin.

Pune usnice i svijetla kosa preslatkog dječačića nedavno je izjavila Jennifer potpuno su identični njezinom izgledu iz djetinjstva, no kako će izgledati maleni šarmer pokazat će vrijeme. I sama glumica se slaže kako ne bi imala ništa protiv da Samuel u svojoj starijoj fazi odrastanja postane sličniji zgodnom tati Benu Afflecku.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju