Marion i Tabitha, blizanke glumice Sarah Jessice Parker zbog svog su prštavog karaktera i luckastih odjevnih kombinacija smišljenih u glavicama ovih petogodišnjakinja, opisane su kao najbezbrižnija djeca u svijetu showbizza. Pogledajte kako to izgleda kada malecke u različitim odjevnim kombinacijama 'protutnjaju' New Yorkom

Djeca poznatih roditelja uglavnom su 'osuđena' na fotografe i teleobjektive koji ih prate prilikom odlaska u vrtić, školu ili na sladoled. Uvijek postoje izuzeci koji potvrđuju da mama ili tata s holivudskom adresom ne mora značiti i neprestanu pažnju medija, kao i oni koji su sklopili prijateljstvo s paparazzima spremnima garantirati diskretnost i nenametljivost.

Među potonjima je i Sarah Jessica Parker čije su blizanke Marion i Tabitha u New Yorku u jednom britanskom časopisu opisane kao najbezbrižnija djeca na svijetu showbizza.

Njihov prštavi karakter, luckaste odjevne kombinacije vrlo očito vođene bezgraničnom dječjom maštom te zaigranost u svim vremenskim prilikama razlozi su zbog kojih su ove petogodišnjakinje zaslužile ovu simpatičnu titulu.

A kako to izgleda kada curice, svaka skockana u svom stilu, stanu na svoje omiljeno prijevozno sredstvo te na ružičastom romobilu 'zapiče' njujorškim ulicama pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju