Nebrojeno puta smo se iznenadili kada su poznate ljepotice samo dva, tri ili pet mjeseci nakon poroda zablistale na nekom javnom događanju u uskim toaletama koje ističu njihovu besprijekornu liniju. Definitivna rekorderka u ekspresnom vraćanju u formu zasigurno je Megan Fox

Megan Fox je prije mjesec i pol dana postala ponosna majka drugog sinčića. Iako je i tijekom trudnoće izgledala besprijekorno, atraktivna brineta se u nevjerojatnom brzinom vratila, ne samo u stari konfekcijski broj, već i na posao.

Megan vrijeme provodi u Los Angelesu, na snimanju novog nastavka filma 'Ninja kornjače'. Za potrebe snimanja atraktivbna brineta je odjenula bijelu majicu s printom, žutu jaknu i tamno plave skinny traperice koje su u prvi plan stavile vitku liniju novopečene mame, rekorderke u ekspresnom vraćanju u formu.

Jedna od najljepših holivudskih glumica prije nešto više od godinu dana po prvi je put postala majka. Samo 4 mjeseci nakon poroda ova ljepotica se pojavila na javnom događanju odjevena u lepršavu haljinicu u kojoj je izgledala poput djevojčice.

No čini se kako je Megan i nakon druge trudnoće odlučila nadmašiti samu sebe i oboriti vlastiti rekord u čemu je i uspjela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju