Zahvaljujući vrlo ženstvenoj figuri na kojoj dominira trolist ženskog seksepila grudi, struk i bokovi televizijska i kazališna glumica Mila Elegović može birati kakve god krojeve poželi. Za posjet matičnom kazalištu 'Komedija' u kojemu je premijerno izveden mjuzikl 'Monthy Pyton's Spamelot' Mila je odabrala crnu koktel haljinu koja je vrlo suptilno naglasila njezin raskošan dekolte

Na daskama kazališta Komedija premijerno je izveden mjuzikl 'Monthy Pyton's Spamelot'. Jedan od najživahnijih kreatora Montyja Pythona, Eric Idle, napisao je libreto i stihove ovog mjuzikla koji je premijerno izveden na Broadwayu 2005 i proglašen iste godine najboljim mjuziklom.

Na našim daskama redateljsku palicu za upriličenje urnebesnog djela dobio je Igor Mešin, a među publikom koja je uživala u svjetski poznatom djelu bila je glumica Mila Elegović.

Za izlazak u matično kazalište odabrala je vrlo decentu crnu koktel haljinu, otvorenog ramena i drugog dijela prekritog prozirnim tilom u kroju rukava. Do izražaja je, iako skriven ispod zatvorenog kroja došao i raskošan dekolte vrlo primjereno istaknut kao i ostatak ženstvene linije tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju