Šetnju Špancirfestom, jednim od najvećih festivala u Hrvatskoj nije propustila niti Dora Markotić Martinez, manekenka rođena u ovom baroknom gradu. Po svoju dozu dobrih emocija ova dvadesetogodišnja brineta stigla je u kombinaciji savršeno prilagođenoj za opuštanje i španciranje

U deset dana koliko traje Špancirfest, jedan od najvećih festivala u Hrvatskoj, Varaždinom će proštetati najpoznatija imena hrvatske, ali i svjetske glazbe, baš kao i razni ulični preformeri zahvaljujući kojima će grad živjeti punim plućima i ispunjen samo dobrim emocijama.

Osim na pozornici poznata lica će se susretati i u šetnji šarmantnim ulicama kojima će proći rijeke turista i ljubaznih domaćina. Jedna od njih je i manekenka Dora Markotić Martinez, manekenka i Miss interneta 2011. godine.

Zagrepčanke vs. Varaždinke: Tko su pobjednice špice?

Atraktivna dvadesetogodišnjakinja svojim je rodonim gradom prošetala u krazkom bijelom kombinezonu koji je naglasio njezinu tamnu put i dugu kosu u nijansi tamne čokolade.

Bijela torba s detaljem u smeđoj boji te štikle u nijansi pudera, pomogli su Dori da se pokaže u najboljem izdanju i kao idelana promotorica varaždinskih ljepota.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju