Svaki golišavi filmski prizor najvećih zavodnika 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća otkriva torza prekrivenim gustim ljubavnim tepihom, dlakavost je tada bila odraz muževnosti. No čupavi trend početkom 90-tih godina u potpunosti je iskorijenjen, a na scenu su tada došli novi tipovi muškaraca, metroseksualci golih grudi


No čni se kako je prirodno postalo ponovno 'in' što potvrđuju brojni glumci koji svoj 'maljavi' torzo ističu s ponosom. Jedan od njih je i Reece Rios koji je za potrebe snimanja serije Ray Donovan raskopčao vestu i pokazao sve svoje čari.

Reece nije jedini šarmer koji se odvažio na taj potez. Colin Farrell, Gerard Butler, Hugh Jackman i Jake Gyllenhaal samo su neki od najpoznatijih seksi ljepotana koji s ponosom ističu svoj ljubavni tepih.

Niti pripadnice ljepšeg spola nemaju što prigovoriti ovom muškom trendu što su i potvrdile putem naše ankete. Naime Zadovoljna.hr postavila je pitanje što žene misle o dlakavim muškim prsima, a čak 81 posto naših čitateljica smatra kako je takav detalj na zgodnom muškarcu vrlo seksi.

>> Holivudski 'maljavci': 5 razloga zbog kojih žene vole ljubavni tepih

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju