Uvijek besprijekorna i spremna Jennifer Lopez u svom životu ne ostavlja mjesta za pogreške i nezgode, posebno kada je riječ o njezinom izgledu na javnim događanjima. No čini se kako i popularna Latina ima slabu točku zbog koje joj se dogodio mali modni propust

Nitko nije savršen - tako glasi stara izreka koja, kada je Jennifer Lopez u pitanju, vrlo teško prolazi. Atraktivnu pjevačicu i glumicu nikada nismo vidjeli na javnim događanjima u nespremnom izdanju, a njezin izgled od glave do pete je uvijek besprijekoran i bez greške. No čini se kako i ova proračunata i spretna pozerica, koja zna kako istaknuti sve svoje vrline, ima slabu točku.

Mrlje od znoja otkrile su kako i savršena Jennifer Lopez ponekad ima tremu

>>Mrlje znoja na upadljivoj Halle Berry

To je potvrdila na otkrivanju vlastite zvijezde na holivudskoj stazi slavnih. Ovaj veliki događaj za svaku zvijezdu dirnuo je i J.Lo što se moglo primijetiti po njezinom nervoznom i emotivnom izrazu lica, ali i neželjenim mrljama od znoja ispod pazuha koje su se isticale na bijelom materijalu.

>>Scarlett Johansson - ljepotica s mrljama znoja

No nasmiješenu ljepoticu to uopće nije zabrinjavalo već je unatoč tremi nastavila spretno pozirati pored toliko željene zvijezde na kojoj je urezano njezino ime.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju