Uvijek besprijekorna i spremna Jennifer Lopez u svom životu ne ostavlja mjesta za pogreške i nezgode, posebno kada je riječ o njezinom izgledu na javnim događanjima. No čini se kako i popularna Latina ima slabu točku zbog koje joj se dogodio mali modni propust

Nitko nije savršen - tako glasi stara izreka koja, kada je Jennifer Lopez u pitanju, vrlo teško prolazi. Atraktivnu pjevačicu i glumicu nikada nismo vidjeli na javnim događanjima u nespremnom izdanju, a njezin izgled od glave do pete je uvijek besprijekoran i bez greške. No čini se kako i ova proračunata i spretna pozerica, koja zna kako istaknuti sve svoje vrline, ima slabu točku.

Mrlje od znoja otkrile su kako i savršena Jennifer Lopez ponekad ima tremu

>>Mrlje znoja na upadljivoj Halle Berry

To je potvrdila na otkrivanju vlastite zvijezde na holivudskoj stazi slavnih. Ovaj veliki događaj za svaku zvijezdu dirnuo je i J.Lo što se moglo primijetiti po njezinom nervoznom i emotivnom izrazu lica, ali i neželjenim mrljama od znoja ispod pazuha koje su se isticale na bijelom materijalu.

>>Scarlett Johansson - ljepotica s mrljama znoja

No nasmiješenu ljepoticu to uopće nije zabrinjavalo već je unatoč tremi nastavila spretno pozirati pored toliko željene zvijezde na kojoj je urezano njezino ime.