Titulu najljepšeg tijela u bikiniju za godinu koja se približava kraju ponijela je britanska reality zvijezda Sam Faiers. Zgodna brineta uvjerljivo je pomela jaku konkurenciju prestignuvši raskošne obline Kim Kardashian i zamamnu Beyonce

Fotografija u donjem rublju zgodne brinete, poznate reality zvijezde Sam Faiers bila je presudna za osvajanje titule najljepšeg tijela u bikiniju za 2013. godinu. Odabrale su je naime žene, ispitanice u anketi provedenoj u Velikoj Britaniji koje su sa dvadeset posto glasova tijelo poznate Britanke proglasile najljepšim.

>>Top 5 najženstvenijih oblina 2013. godine

Vlasnica laskave titule iza sebe je ostavila svjetski poznate raskošne i zamamne obline,pa se tako pozerica Kim Kardashian u bijelom kupaćem kostimu kojim je istaknula liniju nakon poroda, rangirala na treće mjesto. Beyonce u šarenom bikiniju, foto uspomeni s ljetovanja na Havajima osvojila je glasove za šestu poziciju.

Zvijezda s rekordnim brojem selfie fotografija, Rihanna nije pretjerano oduševila ispitanice, pa je završila na posljednjem desetom mjestu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju