Prizor tate bez majice, čvrstog, izdefiniranog torza koji u naručju drži mjesec dana starog sinčića i pažljivo ga hrani ne može proći neprimijećeno. Tako je bilo i na meksičkom ljetovalištu Puerto Vallarta, a ponosan vlasnik kornjača- trbušnjaka te još ponosniji otac je popularni voditelj Mario Lopez


Poznate ljepotice koje s dječicom provode slobodno vrijeme na plaži ističući svoju besprijekornu liniju viđamo gotovo svakodnevno, no kada ulogu majke zamijeni mišićavi otac onda to postane prizor za pamćenje.

>> Poznati, zgodni i brižni: Tate za poželjeti!

Tako je bilo na rajskom meksičkom ljetovalištu Puerto Vallarta gdje poznati televizijski voditelj i glumac Mario Lopez provodi vrijeme s prekrasnom suprugom Courtney, trogodišnjom kćerkom Giom i mjesec dana starim sinčićem Dominicom.

>> Vrući muški torzo koji zaustavlja poglede

Brižan, seksi tata u bijelim kupaćim bermudama svog malenog ljepotana nije ispuštao iz naručja, a s kćerkom je uživao u čarima luksuznog hotela, a osim širokog osmijeha u provom se planu našao preplanuli, mišićavi torzo seksi Amerikanca te trbušnjaci kao s reklame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju