Manekenska figura u Hollywoodu nije samo uvjet za posao modela, već je jedan od zahtjeva kojeg se moraju pridržavati glumice, i sve ostale žene željne uspješne karijere u showbizzu. No, senzualne i tako savršeno nesavršene siluete poput one Rite Ore rijedak su primjer fit i 'neizmučenog' tijela

Rita Ora, britanska pjevačica i glumica rođena u Prištini, priznala je kako je nakon preseljenja iz Londona u Los Angeles odlučila živjeti zdravije. Na to ju je potaklo kalifornijsko sunce, ali i opsjednutost besprijekornim fit tijelima koje vladaju holivudskim brežuljcima.

Na vitkoj silueti pjevačice prije svega do izražaja dolazi njezin struk, istovremeno čvrst i senzualan

Uz prehranu, dio njezine zdrave rutine su i redoviti odlasci u fitness centar u kojem se osvježava sokom od povrća.

>> Kelly Brook: To je tijelo koje ohrabruje žene

Na jedan od treninga došla je u neonski žutom topu i tajicama koji su otkrili njezin 'najiskreniji' obris tijela, bez steznika i ostalih pomagača uskih toaleta na crvenom tepihu.

Na vitkoj silueti prije svega do izražaja dolazi njezin struk, istovremeno čvrst i senzualan, bez precizno definiranih mišića kakvima se 'razbacuju' mnoge poznate dame.

Osim što je ovakav obris torza izrazito zavodljiv, sigurno odaje zdraviji i 'milosrdniji' odnos prema tijelu od onoga usukanog u 'suhe' mišiće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju