Američka glumica izraelskih korijena prošetala je s trogodišnjim sinčićem i suprugom do vrtnog centra, gdje su nakupovali više sadnica nego što su mogli smjestiti u svoj automobil

Vrijeme je za uređenje vrta. Ili je to barem slučaj s američkom Oskarovkom Natalie Portman, koja je u društvu sinčića Alepha i supruga Benjamina Millepieda u Los Felizu u Kaliforniji nakupovala biljnih sadnica dostatno za uređenje svih zelenih površina Beverly Hillsa.

Glumica poznata po ulozi balerine u Crnom labudu rijetko se pojavljuje u javnosti i na paparrazzi fotografijama otkad je rodila. Uhvaćena je casual izdanju idealnom za kopanje u vrtu – kariranoj košulji, crnim tajicama i tenisicima s lopatom u rukama koje je kupila voljenom Alephu.

Projekta ne manjka ni na poslovnom planu. Oskarom ovjenčana glumica ove je godine ostvarila redateljski debi s kontraverznom dramom 'A Tale of Love and Darkness' koja progovara o izralesko-palestinskom sukobu, a nedavno je završila i suradnju s hvaljenim Terrenceom Malickom u komediji Knight of Cups koja bi se uskoro trebala naći u svjetskim kinima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju