Savršenstvo je izmišljen pojam, a ljepota je u očima promatrača. Da je tome tako bezbroj su nam puta potvrdile najljepše žene Hollywooda koje na crvenom tepihu izgledaju savršeno, a samo nekoliko dana poslije postaju samo obične žene sa svim svojim manama i vrlinama

Savršena kosa, baršunasti ten i njegovano lice kakvo imaju holivudske zvijezde san je svake žene, no isto tako, nebrojeno puta smo se uvjerili kako je ipak riječ samo o iluziji.

>> Ovako izgleda kosa Jennifer Lopez bez ekstenzija

Glamur crvenog tepiha zapravo je samo jedna skupa igra u kojoj su glavne glumice skrivene ispod slojeva besprijekorne šminke, a prije samog događaja na njima je radio čitav tim stručnjaka, a sve kako bi zablistale punim sjajem.

>> Odmor od savršenstva: Kako izgledaju zvijezde nakon Oscara?

No nakon što se svjetla reflektora ugase, a glamurozne ljepotice se vrate u svoju dnevnu rutinu shvatimo kako je sve to samo iluzija te da su i one ipak samo obične žene sa svim svojim manama i vrlinama.

Tada bore, pjegice i prištići postaju vidljivi, a kosa i koža više nisu kao s reklame. Donosimo najveće preobrazbe koje dokazuju da baš nitko nije savršen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju