Na zabavi upriličenoj za finaliste 12. sezone popularnog zabavnog formata 'Američki idol' najeksponiranija članica žirija , Jennifer Lopez, pokazala je jedno od svojih opuštenijih izdanja. Naime nije u pitanju ležerni komad odjeće nego izrazi lica koji su rijetkost kada je u pitanju najsavršenija pozerica ispred fotoaparata

Jennifer Lopez već treću sezonu zaredom grije stolac kao članica žirija popularnog showa 'Američki idol', a na zabavi upriličenoj prije finalne emisije pjevačica je uživala u društvu kandidata. Njima je pošlo za rukom inače savršenu pozericu na nekoliko trenutaka odvući od potrebe da pred kamerama bude u besprijekornom izdanju.

>>10 trikova s kojima ćete na svakoj fotografiji ispasti savršeno

Bila je to jedna od rijetkih prilika gdje je Latina pokazala namreškano lice, iskrivljene usne i oči širom rastvorene, inače posve prirodne mimike lica koje J.Lo uspješno kontrolira.

Fotografije su dostupne i zasada nisu prošle cenzuru, za kakvom je primjerice posegnula Beyonce nakon nastupa na SuperBowlu. Smiješni, iskarikirani izrazi lica fotografirani tijekom energičnog nastupa pjevačicu su tada pokazali manje savršenom od slike u medijima zbog čega danas ni jedna fotografija bez blagoslova R&B kraljice ne smije ugledati svijetlo dana.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju