Vojvotkinja Catherine Middleton vrijeme do termina poroda provodi daleko od očiju javnosti koju je u Velikoj Britaniji zahvatila nezapamćena euforija. Obožavatelji i mediji kampiraju pred bolnicom u kojoj će se roditi dijete, kladionice bilježe rast do 40 posto veći od posljednje euforije kraljevskog vjenčanja, suveniri poput šalica i tanjura, dječjih odijela za spavanje nastaju munjevitom brzinom. Još samo šest dana je ostalo do termina poroda kraljevske bebe

Od trenutka kada je obznanjena sretna vijest o trudnoći vojvotkinje Catherine Middleton Velikom Britanijom, ali i svijetom je zavladala nezapamćena euforija koja u svojoj posljednjoj etapi pred dolazak kraljevske bebe eskalira do nezapamćenih razmjera.

Dok Catherine Middleton odbrojava dane do poroda pokloni za kraljevsku bebu već stižu, kladionice trese enormna zainteresiranost, prodavači suvenira bilježe milijune zarade

>>3 nježne trudničke haljine po uzoru na Catherine Middleton

Tisuće obožavatelja i medija kampira pred Saint Mary's bolnicom u Paddingtonu, sunveniri se izrađuju munjevitom brzinom, a pretpostavlja se kako bi zarada od njihove prodaje mogla dosegnuti iznos od dvije milijarde kuna.

>>Vojvotkinja Catherine: Haljina koja je raspametila Britanke

Budućim roditeljima već stižu darovi, spol djeteta nije poznat što izaziva enormnu zaineresiranost na kladionicama.

Trgovine dječjom odjećom i opremom u pripremi imaju linije u bojama i krojevima za koje se pretpostavlja da će odgovarati modnom ukusu buduće mame stilske ikone vojvotkinje Catherine. Očekuje se kako će porast prodaje dječje odjeće dosegnuti svoj vrhunac.

S danom rođenja javnost će čuti i posebno za kraljevsku bebu komponiranu uspavanku 'Sleep on' skladatelja Pula Mealora.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju