Francuska rivijera narednih dana postat će sinonim za raskoš i glamur, na najdužem crvenom tepihu s jednakim nestrpljenjem se iščekuju pomno birane toalete koje baš kao i filmski uradci za zadatak imaju impresionirati žiri. Ove godine čast da bude dijelom ocijenjivačkog tima pripala je glumici impresivnog glumačkog, ali i modnog zaleđa Nicole Kidman koja je svojim dolaskom već postavila visoke stilske kriterije

Crveni tepih najvećeg svjetskog filmskog festivala i ove godine se iščekuje s velikim nestrpljenjem, njime će prošetati glumci svih generacija, redatelji sa svojim ostvarenjima i naravno glumice i gošće u impozantnim kreacijama visoke mode.

Blještavu malu crnu haljinu Nicole Kidman odabrala je za dolazak u Cannes

>>5 crnih haljina o kojima svi pričaju

Članica žirija, Nicole Kidman poznata ikona crvenih tepiha dolaskom u Cannes svojim kolegicama već je postavila visoke modne kriterije, iako još nije ni prošetala najdužim tepihom.

>>Nicole Kidman: Napokon oslobodila noge od uštogljenih komada

Da jednostavnost u nepreglednom modnom izboru uvijek najviše kotira Nicole je pokazala odabirom vječne male crne haljine s potpisom Christiana Diora. Uski kroj i mnoštvo šljokica savršeno su se uklopili uz uredno počešljane pramenove i decentan make up kojim je Nicole kanski glamurozni zrak dodatno začinila.

Da sam ja stilistica Nicole Kidman...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju