Francuska rivijera narednih dana postat će sinonim za raskoš i glamur, na najdužem crvenom tepihu s jednakim nestrpljenjem se iščekuju pomno birane toalete koje baš kao i filmski uradci za zadatak imaju impresionirati žiri. Ove godine čast da bude dijelom ocijenjivačkog tima pripala je glumici impresivnog glumačkog, ali i modnog zaleđa Nicole Kidman koja je svojim dolaskom već postavila visoke stilske kriterije

Crveni tepih najvećeg svjetskog filmskog festivala i ove godine se iščekuje s velikim nestrpljenjem, njime će prošetati glumci svih generacija, redatelji sa svojim ostvarenjima i naravno glumice i gošće u impozantnim kreacijama visoke mode.

Blještavu malu crnu haljinu Nicole Kidman odabrala je za dolazak u Cannes

>>5 crnih haljina o kojima svi pričaju

Članica žirija, Nicole Kidman poznata ikona crvenih tepiha dolaskom u Cannes svojim kolegicama već je postavila visoke modne kriterije, iako još nije ni prošetala najdužim tepihom.

>>Nicole Kidman: Napokon oslobodila noge od uštogljenih komada

Da jednostavnost u nepreglednom modnom izboru uvijek najviše kotira Nicole je pokazala odabirom vječne male crne haljine s potpisom Christiana Diora. Uski kroj i mnoštvo šljokica savršeno su se uklopili uz uredno počešljane pramenove i decentan make up kojim je Nicole kanski glamurozni zrak dodatno začinila.

Ankete

(5007) Da sam ja stilistica Nicole Kidman...

rezultati povratak glasova118
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju