Nakon službenog plakata za film 'Pedeset nijansi sive' publici je predstavljena i prva službena fotografija koja najavljuje ekranizaciju mega popularne trilogije o sado-mazo odnosu između naivne studentice Anastasije i markantnog milijunaša Christiana

Najiščekivaniji film 2015. godine, barem što se ženske publike tiče, bez sumnje je 'Pedeset nijasni sive' koji će 14. veljače sljedeće godine započeti s prikazivanjem i kino-dvoranama širom svijeta.

Razlog tome je nevjerojatna popularnost književnog predloška autorice E.L. James po kojem je film nastao i čija brojka od 100 milijuna prodanih primjeraka naslućuje jednako tako spektakularnu prodaju ulaznicu.

Nakon prvog službenog plakata za 'Pedeset nijansi sive' predstavljenog u siječnju ove godine, nestrpljivi fanovi dočekali su i prvu službenu fotografiju iz filma

Dodatan razlog za gledanje ovog erotikom nabijenog ljubića je glavni glumac Jamie Dornan, 32 godine star seksi Irac prije svega poznat kao model za kampanje donjeg rublja.

>> Pedeset nijansi sive: 10 seksi magneta koji bi se mogli zvati Christian Grey

Nakon prvog službenog plakata za film predstavljenog u siječnju ove godine, nestrpljivi fanovi napokon su dočekali i prvu službenu fotografiju iz filma.

Na njoj je prikazan glavni lik Christian Grey kako u kožnatoj jakni sjedi za volanom automobila s prodornim pogledom vjerojatno usmjerenim prema svom 'plijenu', studentici Anastasiji Steele.

Fotografije sa snimanja kao i jedan od najelegantnijih plakata za film koji smo vidjeli u posljednje vrijeme možete pogledati u našoj fotogaleriji:

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju