Gisele Bundchen danas se smatra jednom od najljepših žena svijeta, no u djetinjstvu imala je istih problema kao i sve tinejdžerice diljem svijeta. Svi su je zadirkivali zbog izgleda, koji je dramatično odskakao od njenih vršnjakinja

Da će život brazilske ljepotice završiti na modnim pistama, bilo je jasno već 1992., kada je Gisele Bundchen bila za glavu viša od svojih vršnjakinja. To je najbolje vidljivo na fotografiji koju je atraktivna manekenka nedavno objavila na svom Instagram profilu.

Zbog dvostruko duljih nogu od svojih prijateljica sramežljivu Brazilku prozvali su žirafa, te pogrdnim nadimkom izazvali traumu zbog koje je često plakala.

Srećom, već godinu dana kasnije otkrio ju je Eliteov modni agent tijekom šopinga u Sao Paolu, a majka ju je nagovorila da uđe u svijet mode.

Danas je Gisele uspješan supermodel, UN-ova ambasadorica dobre volje, supruga i majka. U 2013. godini zahvaljujući godišnjoj zaradi od 42 milijuna dolara zauzela je prvo mjesto na na Forbesovoj ljestvici najplaćenijih manekenki.

Povodom 33. rođendana kojeg će proslaviti 20. srpnja, donosimo vam foto-galeriju njenih najupečatljivijih modnih izdanja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju