Nakon SAD-a promotivna povorka filma 'We're the Millers' uputila se u London. Najzanimljivija članica te zvjezdane ekipe svakako je Jennifer Aniston koja je za kišnu britansku prijestolnicu odjenula haljinu potpuno drugačiju od njezinog stilskog izričaja kojim dominiraju jednostavne i sofisticirane haljine

Najnoviji film Jennifer Aniston još je jedna komedija u njenoj karijeri kojom se pozicionirala kao glumica kojoj najbolje leže uloge u kojima može osloboditi svoju komičnu stranu i vedar karakter.

Razigrana i vesela je bila haljina iz kolekcije Christian Dior Cruise 2013. u kojoj je stigla na londonsku premijeru filma, stvorena baš kao za ljeten večeri na moru, a ne za kišom okupan gradsku trg u velikoj prijestolnici.

No, njezino šarenilo i zvonoliki retro kroj s dvostrukom podstavom ubrizgali su toj večeri dozu opuštenosti i neopterećenosti.

Četrdeset i četiri godine stara glumica inače je ljubiteljica uskih i sofisiticiranih haljina te crne boje, idealne za njezin preplanuli ten i kosu u pramenovima meda i karamele.

Više mi se sviđa stil Jennifer Aniston:

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju