Zvijezde s A-liste najčešća su lica na naslovnicama prestižnih magazina gdje u besprijekornim izdanjima poziraju sa svakim detaljem na tijelu dovedenim do savršenstva. Kolika je pri tomu zapravo moć virtualnog kista koji podiže stražnjicu, stanjuje bedra, uklanja celulit i ocrtava ženstvenu figuru uvjerili su nas prizori sa snimanja modnog editorijala glumice Kate Hudson, bez cenzure

Holivudska glumica Kate Hudson koju krasi vitko tijelo sportske građe i lice djevojčice česta je inspiracija za modne editorijale i naslovnice prestižnih magazina.

>>Kad Photoshop 'pojede' najpoznatije seksi bokove

No, da njezina prirodna ljepota ipak ne udovoljava izmišljenim idealima o savršenoj ženi kakvi se traže u najpoznatijim časopisima, dokazali su prizori s najnovijeg snimanja bez cenzure.

Izgled tijela Kate Hudson tijekom snimanja bez cenzure i ono savršeno u editorijalima otkrilo je svu moć Photoshop prevara

>>Okrutni Cavalli: Zastrašujuće stanjene obline raskošne Beyonce

Dobro raspoložena plavuša odlično se snašla u ulozi modela čije tijelo su krasile dizajnerske haljine. No zahtjevni krojevi istaknuli su prirodan izgled tijela na kojem je trbuščić posve vidljiv, stražnjica spljoštena zbog preuske mini haljine i linija struka skrivena ispod teškog materijala.

Ono što slijedi, kako bi se zadovoljili apetiti modernih ideala ljepote ponuđeni običnim ženama kao primjer, su Photoshop intervencije.

Virtualni, čarobni kist kao nebrojeno puta do sada i ponovno će učiniti sve kako bi ionako prekrasna glumica postala besprijekorna lutkica bez ijedne mane.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju