Astrolozi vjeruju da se mnoge stvari o ljudima mogu iščitati iz zvijezda, uključujući i njihovu sklonost alkoholu i ponašanje dok su pod njegovim utjecajem. Evo što vaš horoskopski znak govori o vašem ponašanju kad zavirite u čašicu

Ovan
Prijateljski i zaigrani Ovnovi rado će hodati po tulumu s bocom u ruci, puneći prazne čaše i osiguravajući da je svima raspoloženje na razini. Ako niste dobre volje, pripiti je Ovan spreman uložiti enormnu energiju da vam vrati smiješak na lice, i neće odustati dok u tome ne uspije.

Bik
Temperamentan i odan, Bik je odlično društvo kad pretjerate s alkoholom. U stanju vas je čuvati cijelu noć, odvesti doma, smjestiti u krevet i ostaviti vam doručak. No, čašica više može probuditi njegovu tvrdoglavu stranu, pa diskusije u tom stanju nisu poželjne.

Blizanci

Ovaj znak je poznat po čestim promjenama rasploženja, a takav je i kad popije. Tijekom izlaska, nije čudno ukoliko želi promjeniti nekoliko lokacija. Usprkos tome, ne voli kad ga drugi vode. Ohrabren pićem, Blizanac kojem ne odgovara okruženje lako može nestati bez pozdrava.

Rak
Obzirom da piće dodatno poveća osjećajnost Rakova, oni baš nisu najbolje društvo za druženja uz alkohol. Uvijek spremni pokazati plejadu emotivnih stanja, rakovi će u jednom trenu biti sretni, samo da bi se u drugom impulzivno postavili na konobara.

Lav
Dok god se otvaraju boce, otvarat će se i Lavova usta. Brbljivi i dominantni, pripadnici ovog znaka nerijetko će pokrenuti naporni monolog za stolom, pri tom ne birajući riječi ili teme. Nije za isključiti da će se tu naći i poneki uvredljivi komentar, no sa snažnim Lavovom „pod gasom“ nije moguće ozbiljno diskutirati.

Djevica

Za najboljim stolom provjerenog wine bara, Djevice će uživati u provjerenim etiketama vinske liste. No, teško ćete im se pridružiti, jer u takvim momentima žele biti same. Ako vam to ipak uspije, pripremite se za skupu, ali finu večer uz mirne, dostojanstvene razgovore.

Vaga
Slično kao i Ovnovi, Vage su prijateljske i komunikativne osobe s kojima je uživanje u alkoholu posebno iskustvo. Željne zabave i smijeha, uvijek imaju nešto zanimljivo za reći, no spremne su i slušati sugovornike. Ako se dvoje pijanih prijatelja kojim slučajem potuče, Vage će stati između njih, te ih smirivati uz pijano smijuckanje.

Škorpion
Želite li saznati što je Škorpionu na pameti, dajte mu rundu tekile. U tom stanju, ništa neće skrivati, i otvorit će se pred vama bez ikakvih kočnica. No, njegovi emotivni dojmovi još uvijek će se mudro držati pod oklopom, tako da ne očekujte suze dok naručuje novu bocu.

Strijelac

Po prirodi, Strijelci su domišljati i sarkastični, što znači da u pijanom stanju nisu društvo za svakoga. Ukoliko ih nešto tišti, šanse su da će alkohol izbaciti njihov bijes na vidjelo. S druge strane, alkohol pobuđuje i njihovu tendenciju flertanju. U određenom društvu, Strijelac i alkohol mogu biti zvijezde večeri.

Jarac

Čaša alkohola Jarca pretvara u kameleona koji će se prilagoditi svakoj situaciji i ostati u odličnom raspoloženju. Izlazak s ovim znakom garancija je dobre zabave, jer gotovo ih ništa ne može izbaciti iz takta i uništiti želju za sjajnim provodom.

Vodenjak

S Vodenjakom treba biti oprezan, jer pod utjecajem alkohola postaju osjetljivi. U tom ih je stanju izuzetno lako naljutiti, a gotovo nemoguće smiriti, te su u stanju uništiti večer koja je počela fantastično. Često mijenjaju raspoloženja, tako da Vodenjake ne treba shvaćati ozbiljno dok drže čašu.

Ribe
Ribe nisu loše društvo uz alkohol, barem dok ne pretjeraju s njim. Tada se, kao i svi vodeni znakovi, prebac e u stanje emotivne erupcije koja zna biti prilično naporno iskusvo. S druge strane, Ribama je isticanje teška zadaća, pa će u većem društvu prijeći preko svojih turbulencija, i pratiti tok kako već ide.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju