Sestra vojvotkinje od Cambridgea zaslužuje svoje obline i čvrstoću tijela redovitoj vožnji na biciklu. Ova 30 godina stara humanitarka nedavno je završila maratonsku utrku preko Sjedinjenih Američkih Država za dobrotvorne svrhe, a sada prodaje bicikl s kojim je završila tu prekoatlantsku pustolovinu

Pippa Middleton s mlađim bratom Jamesom krajem lipnja ove godine završila je biciklističku humanitarnu utrku kroz 12 američkih država.

Tijekom sedmodnevne pustolovine i nakon 5000 prijeđenih kilometara slavna braća prikupila su oko 50 tisuća kuna za humanitarne organizacije British Heart Foundation i Michael Matthews Foundation.

U želji da skupi još više novca za plemenite svrhe, odnosno za borbu protiv kardiovaskularnih bolesti Pippa je odlučila prodati bicikl robne marke Dassi na kojem je pedalirala u sedmodnevnoj utrci.

Aukcija će se odvijati preko internetske stranice eBay sljedećih osam dana, a bicikl je trenutno dostigao cijenu od oko 25 tisuća kuna.

Zahvaljujući zdravom životu i redovitom bicikliranju, Pippu Middleton krasi fantastična figura koja podnosi različite modne kombinacije – od sportskih do damskih. U našoj fotogaleriji pogledajte njezina najbolja izdanja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju