S njezinim trbušnim mišićima ozbiljno se bilda i poslovno carstvo Jennifer Lopez koja je uložila svoj novac i ime u lanac trgovina mobitela i mobilne opreme nazvane - Viva Movil By Jennifer Lopez. Na otvaranjuprve trgovine bila je, naravno, i ona osobno slatka poput prhkog ružičastog kolačića

Parfemi Jennifer Lopez najtraženiji su u kategoriji celebrity parfema što joj je u posljednjih 10 godina osiguralo zaradu od 50 milijuna funti. Osim što se dame mogu mirisati njezinim mirisima iz 'Glow' ili 'Deseo' linije, od sada će moći kupovati mobitele i elektronsku opremu u trgovini s njezinim imenom - Viva Movil By Jennifer Lopez.

>> Razbudite lice: U 5 koraka obojite usne u najsočniju ružičastu

Uz 15 trgovina širom SAD-a asortiman će biti dosupan i putem internet stranice te popularnih društvenih mreža.
Na otvaranje prvog dućana stigla je i sama Jennifer s imidžem simpatične poslovne žene, odjevene u usku bijelu suknju do koljena te ružičastu elegantnu bluzu.

Nježan make up te slatki osmijeh kao da su inpsirirani makaronima, najslađim prhkim kolačićima u slastičarskoj ponudi. Ovo je izdanje totalno drugačije od uskih i svjetlucavih kombinacija koje bira za nastupe, no i u njemu 'pliva kao riba u vodi'..

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju