I dok u kontinentu friške noći odaju kako kako ljeto lagano mjesto prepustilo jeseni na obali sezona kupanja i sunčanja nikako nije gotova. To potvrđuju fotografije s mora koje opisuju pravu ljetnu idilu. Mirno more i plaže na kojima nema gužve pravi su Raj na Jadranu, a ako i vi planirate iskoristiti još pokoji vikend na moru donosimo tri ponude kojima nećete odoljeti

Ako ste već zaboravili kako je bilo na godišnjem odmoru možda je vrijeme da iskoristite bablje ljeto na najljepšim plažama Jadrana.

S obzirom da post sezona osim čistog mora i gotovo praznih plaža nudi i povoljne aranžmane izdvojili smo tri paketa na sunčanoj i toploj obali gdje ljetna idila još uvijek traje:

OTOK VIS
Tri dana za dvije osobe za 559 kuna

Provedite posljednje dane ljeta samo par minuta od prekrasne plaže - Srebrne. U ovom čarobnom i još uvijek prirodnom i netaknutom mjestu bilo uz večernju šetnju uz more, obližnji maslinik ili pripremanjem slasne večere na vanjskom kominu ispod neba prepunog zvijezda lako je uživati.Vrijeme na Visu u ovom periodu prekrasno je za odmor, tijela i uma, bilo mladog para, prijatelja ili cijele obitelji.
OTOK RAB

Tri dana za dvije osobe za 729 kuna


Ljeto još nije završilo, pogotovo na otoku Rabu! Najzeleniji otok na Jadranu osim prekrasnih plaža uz sam centar grada nudi i bogati noćni život. Čisto more, bogatstvo prirodnim ljekovitim biljem, plodna polja, vinogradi i maslinici čine ovaj otok modernom destinacijom za odmor tijekom cijele godine.
OTOK MURTER

Tri dana za dvije osobe za 1.199 kuna


Hotel Borovnik nalazi se u samom centru mjesta Tisno na otoku Murteru koji je kopnom povezan pokretnim mostom! Uživajte tijekom dana na predivnim plažama, a navečer prošetajte mjesnom šetnicom ili posjetite obližnje Vodice i Šibenik.
 

Više informacija o putovanjima i novim pond uama potražite na na stranici Crno jaje.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju