NOVA TV svojim gledateljima od 20 sati poklanja spektakl iz Dubrovnika i Vukovara - pratite UŽIVO koncert Severine, Colonije i Prljavog kazališta.

Mnogi će hrvatski gradovi prigodnim programom obilježiti ulazak Hrvatske u Europsku uniju, a Nova TV UŽIVO vam donosi koncerte Severine iz Dubrovnika te Prljavog kazališta i Colonije iz Vukovara.

Nova TV svojim gledateljima poklanja dva mega spektakla: Prljavo kazalište i Colonia u Vukovaru, te Severina u Dubrovniku. Ponosni pokrovitelj prijenosa je Konzum - A vi svakako budite s nama - ili na licu mjesta ili uz svoje male ekrane, 29. lipnja. Veselimo se!

>> EKSKLUZIVNO Predsjednik Ivo Josipović na klaviru odsvirao europsku himnu!

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju obilježit će mnogi gradovi, a koncerte iz Dubrovnika i Vukovara prenosit će Nova TV. Na dubrovačkom Stradunu, jednom od najljepših mjesta Lijepe naše nastupit će Severina i drugi gosti iznenađenja.

U Vukovaru, gradu u kojem će se nakon dugog niza godina upriličiti veliko slavlje, nastupit će Prljavo kazalište i Colonia.

Pripreme u Dubrovniku i Vukovaru teku punom parom, a kako to izgleda možete provjeriti i u našoj galeriji s terena, donosimo vam slike s generalnih proba Severine, Colonije i Prljavog kazališta, ali i naših TV lica poput Saše Kopljara i Andrije Jarka!

Šaljite nam slike, videa na moj.report@novatv.hr - kako slavite ulazak Hrvatske u EU, a mi ćemo objaviti one najbolje!

Produkcijski tim od 200 ljudi zadužen je za koncerte u Dubrovniku i Vukovaru, studio u Zagrebu i javljanja iz Rijeke, Koprivnice i Splita.

34 kamere pratit će sve događaje, za čiju će realizaciju biti korišteno 100 kilometara kablova, 400 rasvjetnih tijela te 200 metara kvadratnih led ekrana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju