NOVA TV svojim gledateljima od 20 sati poklanja spektakl iz Dubrovnika i Vukovara - pratite UŽIVO koncert Severine, Colonije i Prljavog kazališta.

Mnogi će hrvatski gradovi prigodnim programom obilježiti ulazak Hrvatske u Europsku uniju, a Nova TV UŽIVO vam donosi koncerte Severine iz Dubrovnika te Prljavog kazališta i Colonije iz Vukovara.

Nova TV svojim gledateljima poklanja dva mega spektakla: Prljavo kazalište i Colonia u Vukovaru, te Severina u Dubrovniku. Ponosni pokrovitelj prijenosa je Konzum - A vi svakako budite s nama - ili na licu mjesta ili uz svoje male ekrane, 29. lipnja. Veselimo se!

>> EKSKLUZIVNO Predsjednik Ivo Josipović na klaviru odsvirao europsku himnu!

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju obilježit će mnogi gradovi, a koncerte iz Dubrovnika i Vukovara prenosit će Nova TV. Na dubrovačkom Stradunu, jednom od najljepših mjesta Lijepe naše nastupit će Severina i drugi gosti iznenađenja.

U Vukovaru, gradu u kojem će se nakon dugog niza godina upriličiti veliko slavlje, nastupit će Prljavo kazalište i Colonia.

Pripreme u Dubrovniku i Vukovaru teku punom parom, a kako to izgleda možete provjeriti i u našoj galeriji s terena, donosimo vam slike s generalnih proba Severine, Colonije i Prljavog kazališta, ali i naših TV lica poput Saše Kopljara i Andrije Jarka!

Šaljite nam slike, videa na moj.report@novatv.hr - kako slavite ulazak Hrvatske u EU, a mi ćemo objaviti one najbolje!

Produkcijski tim od 200 ljudi zadužen je za koncerte u Dubrovniku i Vukovaru, studio u Zagrebu i javljanja iz Rijeke, Koprivnice i Splita.

34 kamere pratit će sve događaje, za čiju će realizaciju biti korišteno 100 kilometara kablova, 400 rasvjetnih tijela te 200 metara kvadratnih led ekrana.