Glamur i raskoš na crvenom tepihu 70. filmskog festivala u Veneciji dosegnuo je svoj vrhunac kada je njime prošetala glumica Scarlett Johansson. U crnoj Versace toaleti istaknutog dekoltea glumica je prizvala sjaj starog Hollywooda i ističući svoju raskoš uspjela brojnim kolegicama očitati bukvicu

U izboru toaleta za crveni tepih brojne dame ostaju vjerne onima koje dekolte bacaju u prvi plan, no isticanje neprikosnovenog simbola ženstvenosti često graniči s dobrim ukusom. Pa je tako među prizorima u kojima grudi često isplivaju iz krojeva u službi privlačenja pažnje sve manje onih koji slave ženstvenost na primjeren način.

Scarlett Johansson na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji pojavila se u crnoj Versace toaleti istaknutog dekoltea

>>Photoshop skinuo kilograme Scarlett Johansson

Glumica koja je uspjela pokazati svoju raskoš, a pri tomu zablistati poput diva starog Hollywooda, Scarlett Johansson na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji pojavila se u crnoj Versace toaleti.

Figuru pješčanog sata istaknuo je uski kroj toalete čiji je glamur podebljao dugački šlep, dok je srcoliki izrez laskao raskošnim grudima. Prirodnu putenost dekoltea netaknutu trikovima u naglašavanju poput poteza kistova inovativnih beauty proizvoda ukrasila je samo Bulgari ogrlica.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju