Gotovo pet desetljeća je prošlo otkako je Raquel Welch izlaskom iz mora u bikiniju, prizorom koji se ušao u filmske anale, očarala svijet. Legendarna glumica i dan danas u 73. godini života oduševljava svojim izgledom, figuru pješčanog sata ističe uskim krojevima i naglašava leopard printom bacajući pri tomu sjenu na trostruko mlađe kolegice

Pripreme za dodjelu televizijskih Oscara u punom su jeku, zvijezde će svoje snage odmjeriti na crvenom tepihu s kojeg se s nestrpljenjem očekuju glamurozna izdanja.

Jedno spektakularno kojemu će biti teško konkurirati neće biti dio središnje dodjele Emmy nagrada, jer glumica koja i dan danas oduševljava svojim izgledom nije više dio poslova s velikih ni malih ekrana.

Raquel Welch u pripijenoj je haljini pokazala kako zub vremena nikako nije dotaknuo njenu ženstvenost

>>Super bake: Modeli iznad 60 nekad i danas

Legendarna Raquel Welch na zabavi Variety & Women In Film Pre-Emmy Event pojavila se kao gošća i svojim izgledom zasjenila i do trostruko mlađe kolegice.

>>Joan Collins: Super baka u trapericama

Tijelo figure pješčanog sata koje je obilježilo  male ekrane 80-ih godina kada je Raquel brojne žene poticala na tjelovježbu, danas ova super baka još uvijek ističe s ponosom. Tako se i u 73. godini života ne libi uvući u pripijene krojeve kao što je bio slučaj s haljinom leopard printa u kojoj je obilježila holivudsku večer.

Pogledajte dame za kojima se uzdisalo prije gotovo pola desetljeća i čija tijela i  dan danas izgledaju spektakularno: 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju