Osim vrhunskim kreacijama na pisti tjedan mode u New Yorku posebno inspirira i prvim redom rezerviranim za najveće zvijezde i ljubiteljice mode. Sofisticirani stilovi i modne kombinacije bez greške, stilska su karta i ulaznica za sve one koje žele biti u centru pažnje. Uspjelo je to i glumici Katie Holmes koja je svoju titulu žene s najviše stila u 2012. godini opravdala

Pomalo šlampave kombinacije kojima Katie Holmes često izaziva podijeljena mišljenja modnih eksperta rezervirana su najčešće za obavljanje svakodnevnih obaveza.

>>Retro haljinice: Slatka modna igra za dnevni i večernji look

No kada prilika iziskuje modnu izvrsnost kao što je to slučaj tjedna mode u New Yorku, Katie zna kako opravdati svoj status najbolje odjevene dame.

Na njujorškom tjednu mode pažnju je iz prvog reda plijenila Katie Holmes u retro ženstvenom izdanju

>>Katie Holmes: Stil koji poručuje 'ništa mi neće ovaj dan pokvarit'

Na reviji omiljenog dizajnera Michaela Korsa pažnju je plijenila iz prvog reda odjevena u vestu boje pistacija i zvonoliku suknju cvjetnog printa. Jednostavnost ženstvene kombinacije upotpunile su neupadljive salonke u bež boji i zalizana kosa u niski konjski rep.

Podvučena s retro prizvukom bila je i prikazala kolekcija za proljeće 2014. renomiranog dizajnera. Prozračne lepršave haljine, hlače visokog struka, košulje i veste od najfinijih materijala proslavili su ženstvenost i siluetu neopterećenu uskim krojevima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju