Slatka briga svih mladenaca je izbor vjenčanog prstenja, a budući supružnici, glumica Doris Pinčić i Boris Rogoznica svoje burme odabrali su u zlatarnici ZAKS. Njihov ukus zadovoljio je model prstena u kojem je kombinirano bijelo i ružičasto zlato s tri cirkona koje osim što je cjenovno prihvatljivo drži korak sa svjetskih trendovima



Mlada glumica Doris Pinčić koja je slavu stekla ulogom u seriji 'Larin izbor' glumačku karijeru nakratko je stavila u fazu mirovanja, dane joj uveseljava iščekivanje prinove, ali prije toga poseban dan vjenčanja.

>>12 najljepših izdanja Doris Pinčić u 2012.

Među pripremama za veliki čin jedna od slatkih briga mladenke izbor je vjenčanog prstenja. Doris i njezin budući suprug Boris odlučili su se za jednostavan, ali trendi model burmi od ružičastog zlata, trenutno najtraženiji u svijetu.

Za najsvečaniji čin vjenčanja Doris Pinčić odabrala je trendi ružičaste burme

>>Haljine od 200 do 1.800 kn u kojima ćete zablistati na vjenčanju

'Najviše volim elegantan i decentan nakit, pa je mom ukusu u odabiru vjenčanog prstenja udovoljila ponuda zlatarne ZAKS. Zbog velikih planova i dolaska prinove pazili smo i na to da naše burme budu cjenovno prihvatljive. To smo uspjeli, a osim toga što je u Zaksu zaista velika ponuda burmi odabrali smo modele koji će zauvijek biti moderni' otkrila je Doris.

Nakon vjenčanja u rodnom Zadru gdje će mladenci razmijeniti burme, Doris se veseli i novom poslovnom pothvatu, otvorenju dječjeg centra u kojem će se održavati radionice glume, rođendani i igraonice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju