Nakon američkih promocija filma 'Gravity' filmska klapa na čelu s glavnom junakinjom Sandrom Bullock stigla je do Londona. Za britansku prijestolnicu glumica je odabrala izdanje koje je u prvi plan stavilo njena rijetko otkrivena čvrsta bedra i listove

Američka miljenica Sandra Bullock je nakon promocije akcijske komedije 'Specijalne agentice' krenula u osvajanje kinodvorana svemirskim trilerom 'Gravity' koji joj je omogućio utrku za Oscara.

Haljina hrabre dužine otkrila je mišićave noge kojima Sandra Bullock parira tankim Barbie siluetama

>>5 trikova za savršene noge spremne za minicu

U nadmetanju za onaj koji bi se pak dijelio za besprijekorno tijelo, popularna glumica pokazala je kako ima čime konkurirati. Promišljeni odabir crne čipkaste haljine s potpisom Stelle McCartney koju je prošetala na londonskom crvenom tepihu definitivno 49 godina staru glumicu svrstava u red vlasnica najčvršćih holivudskuh figura.

>>Top 5 najseksi nogu Hollywooda

Pripijena haljina uspjela je otkriti adut glumice koji je rezultat dugogodišnjeg  bavljenja kicks boxingom, mišićave noge jakih listova i čvrstih bedara kakve su među plejadom holivuskih Barbie nogu itekako vrijedne isticanja.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju