Prava je rijetkost glumicu Sandru Bullock vidjeti na crvenom tepihu glamuroznih događanja otkako je njezin život u potpunosti zaokupila najdraža joj uloga majke. U obiteljskoj idili daleko od holivudskog glamura slavna glumica uživa s tri godine starim sinčićem koji je centar njezinog svijeta

Sandra Bullock svoju ulogu života shvatila je itekako ozbiljnom i u cijelosti joj podredila svoj zvijezdani status, a da je majčinstvo ispunjenje svih njezinih snova ne izgovara često u ekskluzivnim intervjuima kako to čine njezine kolegice, nego to potvrđuje stilom života.

Holivudski glamur Sandra Bullock zamijenila je mirnim obiteljskim životom

>>Sandra Bullock: Mamin mali frajer

Louis Bardo, 3 godine star dječak, centar je Sandrinog svijeta kojeg slavna mama odgaja poput svake druge žene iz susjedstva, vodi ga u vrtić, odlazi u kupovinu i s njim dijeli svakodnevne obaveze i zabavne trenutke.

>>Holivudske mame stvorile mini modne kopije

Na jednom takvom zajedničkom putu do škole mama i sin iako utopljeni u masi i užurbanog koraka ipak nisu mogli proći nezamijećeno.

Naime maleni Louis sa sivom kapicom na glavi i u kariranoj raskopčanoj košulji i trapericama osvajao je na prvu i to izgledom pravog malenog maminog šarmera.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju