Najnoviji filmski hit 'The Heat' razlog je zbog kojeg se glumica Sandra Bullock preko noći trasnformirala iz omiljene mame iz susjedstva u glamuroznu ljepoticu. Ova 'djevojka na zadatku' izborom haljina na svakom crvenom tepihu promocije filma spremno udovoljava oštrim modnim sudovima i oku javnosti koje od svojih miljenica očekuju samo najbolja izdanja. No unatoč besprijekornom izgledu izdajicu koji zvijezde baš uvijek učini tako bliskima svima nama i u njezinom slučaju odala je nezahvalna poza

Karta koja jamči popularnost svakom novom uratku američke filmske industrije javna su gostovanja glavnih protagonista filma čiji zadatak je svojim šarmom i karizmom privući obožavatelje u kina.

Poza prekriženih nogu otkrila je bezobrazni celulit na njegovanim nogama Sandre Bullock

>>Prekrižene noge otkrivaju celulit i najsavršenijima

A miljenici američke publike Sandri Bullock u showu Grahama Nortona to je itekako pošlo za rukom. Osim velikim osmijehom i dobrim raspoloženjem ova dama koja će uskoro zakoračiti u peto desetljeće života pokazala je zavidnu liniju obgrljenu uskom crnom haljinom lađa kroja.

>>Celulit: 5 naj pržilica koje oblikuju tijelo

Shimmerom i crvenim štiklama istaknute noge našle su se u prvom planu, ali jedan sitan detalj potvrdio je da i fit tijelo i glatka koža nisu imuni na narančinu koru.

Ona je kod simpatične glumice postala vidljiva nakon što je zauzela pozu prekriženih nogu, onu koja zaslužuje strogo 'ne' i to zbog smanjivanja cirkulacije koja pogoduje nastanku tog upornog pratitelja ženskih bedara.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju