Venecijanska Mostra, najstariji filmski festival na svijetu ove godine slavi 70. obljetnicu, a njegovo otvorenje započelo je dugačkim crvenim tepihom i šetnjom protagonista filma prikazanog izvan konkurencije 'Gravity' redatelja Alfonsa Cuaróna. U svemirskom trileru glavne i jedine uloge pripale su Sandri Bullock i Georgeu Clooneyu koji su već iskusnim koracima 'gravitirali' venecijanskim tepihom, ona obgrljena u vatreno crvenu toaletu, a on u savršeno krojenom odijelu

Festival u Veneciji nije samo jedan od tri najveća festivala nego je i najstariji, pa će obljetničko 70. izdanje očekivano proteći u znaku prisjećanja na njegovu povijest,ali i u susretu s novijim modernijim izdanjem.

Na crvenom tepihu 70. Venecija film festivala oduševili su šarmantni i prezgodni Sandra Bullock i George Clooney

Potvrdilo je to i prvo 3D otvaranje u povijesti festivala premijerom 80 milijuna dolara skupog SF filma 'Gravity'. Jedini protagonisti dugoočekivanog svemirskog trilera, oskarovci George Clooney i Sandra Bullock ,prije svečane premijere iskusnim koracima prošetali su dugačkim crvenim tepihom.

>>Sandra Bullock: Uz ovakav osmijeh, ma tko mari za otkriveni celulit na nogama!

Šarmantni i prezgodni par za romantično okruženje filmskog festivala smiješenog na otočiću Lido, odabrali su provjerenu stilsku uspješnicu.

Uz neodoljivog Georgea kao najpoželjnijeg modnog dodatka Sandra je blistala u crvenoj J. Mendel toaleti asimetričnog kroja koju je oplemenila tek crnim dodacima, Martin Katz nakitom i Roger Vivier torbicom i sandalama. George je odabrao savršeno krojeno odijelo i neupitan šarm kojeg će biti teško nadmašiti u narednih devet dana koliko traje filmski festival.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju