Lik požrtvovne kćeri Jasmine, koja svojim anđeoskim glasom pokušava majci osigurati neophodnu operaciju sada je već dobro poznat brojnim gledateljima. Ljepotica u čijem glasu i stasu uživaju svi ljubitelji serije Stella zove se Sementa

Sementu Rajhard osim prekrasnog lica i duge smeđe kose krasi i nevjerojatan glazbeni talent koji smo prvi puta imali priliku doživjeti u glazbenom reality showu. No iako je ovo njezina prva glumačka uloga u životu ova ljepotica u trenu se prilagodila novoj situaciji i u samo nekoliko epizoda postala prava zvijezda.

Sementa ima 22 godine i rođena je u Rijeci, gdje je živjela do prije pet godina. S braćom i roditeljima, vlasnicima lunaparka, tada se preselila u Oroslavje. Sementa je studentica, no zbog brojnih obveza trenutno je život posvetila umjetnosti kojoj se sve više okreće.

Ova je ljepotica posebna po tome što iako u posljednje vrijeme svi pričaju o njoj ona još uvijek uživa u privatnom životu s obitelji, daleko od znatiželjnih pogleda i fotografa, a svako njezino pojavljivanje u javnosti prava je rijetkost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju