Sofia Vergara nosi titulu jedne od najatraktivnijih glumica na svijetu, pa iako su za njezin izgled kako sama ističe presudni Latino geni ipak u njih ne polaže sve nade. Dan do 41. rođendana i samo koraka koji je dijeli do ulaska u peto desetljeće, ono koje na tijelu žene uzima najveći danak, glumica je provela u teretani

Sofia Vergara svijetu je postala poznata u kasnim tridesetima do kada je bila tek atraktivno lice televizijskih zabavnih emisija u kojima je hostesirala. No uloga u seriji 'Moderna obitelj' donijela joj je svjetsku slavu i zaradu kojom već drugu godinu zaredom drži sam vrh Forbesove liste najplaćenijih televizijskih glumica.

Sofia Vergara svoju besprijekornu figuru održava redovitim vježbanjem

>>6 okidača za ubrzavanje metabolizma

U namjeri da se zadrži na tronu i najatraktivnije žene holivudskog neba ova brineta raskošnih oblina ustrajna je u održavanju svog tijela besprijekornim. To pak ne čini estetskim intervencijama kao mladolikim primjerom bezvremenske holivudske ljepote, nego vježbanjem kao najvećim saveznikom izgleda i zdravlja.

>>Fit u 2 minute: Jedna vježba koja zateže noge, trbuh i guzu

U crvenom topu koji je otkrio puteni trbuh i tajicama koje su istaknule čvrsta bedra ova glumica plijenila je poglede na putu u teretanu ustrajna da u peto desetljeće 'uplovi' sa stilom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju