Nova pjesma pod nazivom Adrenalina, u kojoj gostuju zvijezde Jennifer Lopez i Ricky Martin zasigurno će u rekordnom roku postati novi hit. Riječ je o snažnom ritmu koji prati vrlo moćan video spot u kojem je glavna zvijezda stražnjica lijepe J.Lo

Kada netko napravi pjesmu u kojoj se kao gostujući pjevači pojavljuju Jennifer Lopez i Ricky Martin sigurni smo kako će ista u rekordnom roku postati hit. To je učinio Wisin- portorikanski pjevač koji jako dobro zna kako se u današnje vrijeme dolazi do vrha glazbenih ljestvica.

Plesačice u oskudnim kostimima, prostor prepun svjetlosnih efekata i blještavila te dvije Latino zvijezde u vrućem zagrljaju samo su mali dio spota za pjesmu 'Adrenalina' kojeg je osmislio portorikanski pjevač Wisin.

I dok se popularni pjevač homoseksualnog opredjeljenja pojavljuje najčešće u krupnim kadrovima koji ističu njegov besprijekoran ten i postojanu frizuru, J.Lo, odjevena u tri vrlo slična modela vrućih hlačica u gotovo svakoj sceni zavodi najjačim adutom - savršeno zaobljenom stražnjicom koja je, sudeći po brojnim vrućim kadrovima, postala glavna zvijezda video spota.

 

No Wisin nije jedini koji se uhvatio provjerene formule uspjeha. To u posljednje vrijeme čini sve više mladih zvijezdi u usponu, a scene u kojima žene pokazuju svaki milimetar kože, izvijati tijelo u svim smjerovima i pod svaku cijenu u prvi plan staviti snažan seksepil.

Sličan video spot s istim, naglašenim segmentima napravila je i pjevačica Lilly Allan, no njezina poruka je ipak malo drugačija.

Naime simpatična pjevačica napravila je 'parodiju' na spotove njezinih kolegica u kojoj zorno, šaljivo i pomalo cinično opisuje što bi svaka izvođačica trebala činiti kako bi postala uspješna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju