U brzo rastućoj skupini poznatih mama, koje u nezamislivo rekordnom roku nakon poroda tijela dovode u nestvarno isklesanu formu, visoko se rangirala Tamara Ecclestone. S 'razglednice' iz Maroka ponosna novopečena mama pozira pored kćerkice obučena u bikini koji je razotkrio tijelo isklesano samo 45 dana nakon poroda


Tamara Ecclestone
, prije sedam tjedana na svijet je donijela svoje prvo dijete kćer Sophiu. Bogata nasljednica i kćer vlasnika Formule 1 tada je nadmašila sve rekorde slavnih mama u objavi prve fotografije novorođenog djeteta. Uz nježnošću ispunjen trenutak u kojem pozira s kćeri ništa manje nije bio zamijećen blistavi Tamarin izgled samo par sati od poroda.

>>Postporođajna opsesija: 9 rekorderki u skidanju trudničkih kilograma

Frizura i šminka na nivou naslovnice etabliranog modnog časopisa odali su tada Tamaru kao novu mamu u celebrity svijetu koja će definitivno pomicati granice savršenog izgleda u majčinstvom ispunjenim danima.

Potvrdile su to vrlo brzo i najnovije fotografije s prvog odmora iz Maroka gdje novopečena mama trenutno uživa uz supruga i kćerkicu. Zamamnu liniju bez tragova trudnoće samo 45 dana nakon poroda Tamara je ponosno pokazala u bikiniju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju